Publisher-løsninger

Vores mange effektive Publisher Tools hjælper dig med at opnå gode resultater og optimere din indtjening.

Avanceret søgning efter kampagner og kreativt materiale
Vores avancerede søgefunktion gør det muligt at lave detaljerede søgninger efter en kampagne eller kreativt materiale. Søgemuligheder inkluderer kampagnetype, kategori, bannertyper eller ”andre kriterier”. Tidligere og deaktiverede kampagner kan også findes via denne søgefunktion. 

Programsøgning
Via denne søgefunktionalitet kan du søge på advertiser-profil, få en uddybende beskrivelse af programmet, herunder kommissionsstruktur og hvilke forskellige kampagner denne annoncør udbyder.

Banner Rotator
Vores Banner Rotator-teknologi gør det muligt selv at udarbejde bannerrotationer som optimerer sig selv i forhold til, hvad der indbringer dig den højeste kommission.

Optimerede Rotators
Dette er en rotator, som er pre-designet af annoncøren. Med Optimerede Rotators har du mulighed for at rotere bannere på din hjemmeside ved brug af en meget simpel kode. Denne rotator optimerer udfra, hvad der performer bedst på lige netop din hjemmeside.

Se statistik på de tilpassede bannere
Denne funktion gør det muligt via søgeparametre at finde statistik på de tilpassede destinationssidebannere, som du har sat op.

SubID Privacy
Dette værktøj giver dig mulighed for at styre sikkerheden for dine subID-data i netværket.

Coreg Pool Setup
Du kan lave og håndtere dine egne coreg pools.

Få Data Feeds
Dette er vores interface, hvor du kan downloade data feeds. Et data feed er en liste af produkter og links til samme, som du kan bruge til at programmere en unik produktliste til din hjemmeside.

Web services/API
Forbind dine egne systemer direkte til vores og få hurtig og nem adgang til den vigtigste statistik og kampagneinformation.

Statistik

  • Realtime-statistik døgnet rundt
  • Konfigurer statistikken, så den giver dig det bedst mulige overblik over dine aktiviteter hos SmartResponse
  • Tilføj SubID, keyword data og AdRotator-information, så du altid er opmærksom på, hvilke aktiviteter der sikrer dig den bedst mulige indtjening

Få mere at vide om SmartReponse-netværket