FAQs

Hvordan får jeg udbetalt optjent kommission fra SmartResponse?
Vi betaler vores partnere 30 dage netto. Dvs. kommission optjent i juni vil du få overført til din bank i starten af august.

Hvad sker der, hvis annoncøren ikke betaler SmartResponse?
Som det eneste netværk i branchen GARANTERER vi din betaling. Modtager vi ikke penge fra annoncører som følge af konkurs eller blot tvist om betalingen, så modtager vores publishers ALTID det optjente beløb. Vores publishers modtager ligeledes den optjente kommission med 30 dage netto UANSET hvornår annoncøren betaler SmartResponse.

Hvad er en publisher?
En publisher – også benævnt affiliate – er ejer af en række hjemmesider, nyhedsbreve, blogs, er SEM- eller Facebook-specialist etc., og ønsker at tjene penge på sit digitale indhold.

Hvordan bliver jeg oprettet som publisher hos SmartResponse?
Udfyld ansøgningen ved at klikke på ”Bliv publisher”, og din ansøgning vil øjeblikkeligt blive behandlet af en af vores Country Managers.

Hvor lang tid vil det tage at behandle ansøgningen?
Din ansøgning vil blive behandlet inden for 24 timer af en af vores Country Managers.

Hvem ejer SmartResponse?
50 % af SmartResponse ejes af de oprindelige stiftere, mens de øvrige 50 % ejes af et af de største mediehuse i Danmark, JP/Politiken.

Hvorfor kan jeg ikke se nogen bannere eller andet kreativt materiale på en specifik kampagne?
Nogle af vore kampagner kræver, at du særskilt godkender kampagnebeskrivelserne, før du kan få adgang til det kreative materiale.

Hvilke lande opererer SmartResponse i?
SmartResponse udbyder kampagner i følgende lande: Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Få mere at vide om SmartReponse-netværket