Om os

SmartResponse er blandt Skandinaviens førende udbydere af performance-baseret affiliate marketing og er eksperter i e-mail markedsføring.
Med over 1000 kunder på tværs af Norden og Holland og et eksisterende affiliate-netværk på over 1600 partnere er vi stolte over at kunne gøre din forretning til vores forretning.

Vores online marketing-løsninger inkluderer:

 • E-mail marketing-kampagner – Udarbejdelse, udsendelse og afrapportering
 • Lead-generering
 • Kampagner afregnet på klik, bestilling/ordre, % af omsætning
 • Udarbejdelse af online-løsninger, herunder kampagnesetup og grafik design

SmartResponse er stiftet i 1999 af Klavs Pedersen og Henrik Jung Laursen. Selskabet beskæftiger mere end 30 ansatte i Danmark og Ægypten (udviklingsteam). Læs mere »

Derfor er vi bedre

 • Branchens bedste service

  Vi har lokale Key Account Managers for hvert land, som kan yde dig en hurtig og pålidelig service. Vores medarbejdere besidder hver især den viden og indsigt, som tilsammen skal sikre vores annoncører de bedst mulige resultater.

 • Vi leverer resultater

  Vi er et "No cure – No pay"-firma. Kan vi ikke levere de resultater, som vores kunder forventer, så honoreres vi ikke for vores arbejde.

 • Lead-validering - vi tager kvalitetskontrol seriøst

  Valide leads og korrekte data på disse leads er afgørende for at sikre en fornuftig ROI på kampagnen. Med SmartResponses omfattende lead-valideringsprogram kan du undgå at bruge unødig tid på falske adresser, dubletter etc. Vores valideringsprogrammer omfatter bl.a. dobbelt web opt-in, annulleringsfaciliteter, adressevask og bekræftelsesmails.

 • Vores netværk

  Foruden vores interne database med leads af høj kvalitet anvender vi også vores stadigt voksende affiliate-netværk til at opnå gode resultater for vores annoncører.

 • Grafisk afdeling

  Vores grafiske afdeling har mere end 10 års erfaring med at skabe design, der virker for vores annoncører. Vi kan lave dine bannerannoncer, destinationssider, lead-genererende platforme, nyhedsbreve m.v.

Vores historie

 1. 1999Selskabet lancerer en online indkøbsforening for danske forbrugere. Indkøbsforeningen Forbrugerliv.dk blev hurtigt meget populær og er stadig den største online-baserede indkøbsforening i Danmark.
 2. 2001I 2001 udnyttede Forbrugerliv.dk den voksende kundedatabase til at gå ind på markedet for permission-baseret e-mail-markedsføring.
 3. 2005I 2005 annoncerede Forbrugerliv.dk oprettelsen af SmartResponse-Media. Ved hjælp af en eksklusiv og responderende in-house database, så Forbrugerliv.dk muligheden for at levere leads af høj kvalitet til de omkringliggende markeder uden for Danmark.
 4. 2006Kort efter, i 2006, så mediegiganten JP/Politikens Hus værdien af SmartResponse-Medias online marketing-løsninger og købte 50 % af selskabet. Som en del af JP/Politikens Hus startede SmartResponse-Media op på det svenske marked.
 5. 2007SmartResponse-Media startede op på det norske marked.
 6. 2009SmartResponse-Media startede op på det finske marked.
 7. 2010Med ekspansionen til Sverige, Norge og Finland gav SmartResponse-Media annoncører adgang til næsten 6 mio. potentielle leads.
 8. 2011SmartResponse-Media skifter navn til SmartResponse.
 9. 2014SmartResponse bliver aktive på det hollandske marked.
 10. 2016SmartResponse-stifterne Henrik Jung Laursen og Klavs Pedersen tilbagekøber JP/Politikens Hus' andel af selskabet.