Vores kunder

Samarbejdet med SmartResponse har været udelt positivt, hvor de til enhver tid leverer tjenesten til aftalt tidspunkt. Samtidig har de fleksible løsninger, hvor ændringer hurtigt kan implementeres til det bedste for begge parter.

Amund Håker – Salgschef Direktesalg, Canal Digital Norge AS

 

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med SmartResponse. De er en pålidelig samarbejdspartner, der leverer en god service såvel som en stor mængde af kvalitets-leads.
Ylva Månsson – Produktchef Bamse, Egmont Kärnan

 

 

SmartResponse er en af vores førende samarbejdspartnere. Med dem har vi fundet nye måder at øge det største online research-panel i Finland, og vores samarbejde har resulteret i fremragende resultater år efter år.
Jari Simonen – Panel Manager, Research Insight Finland Oy

 

Vi er tilfredse med SmartResponse, fordi de leverer en høj volumen til os, har et højt servicenievau og er hurtige til at lave ændringer og opdateringer, hvis det skulle være nødvendigt.

Sofie Berglund – Product Manager for Kalle Anka & Co, Egmont Kärnan


Publishers


Samarbejdet med SmartResponse har været en udsøgt fornøjelse. God service, hurtig udbetaling og fornuftigt mediesplit har gjort SmartResponse til et af vores foretrukne affiliate-netværk. De bedste anbefalinger herfra.

Jonas Reeh – Adm. Direktør/Partner, StarFly Media

 

Jeg vil gerne viderebringe noget ros til jer. Min afdeling der håndterer de rekrutterede husstande, roser kvaliteten og bevidstheden hos dem I rekrutterer til os, det er fantastisk.

Kenneth Johansen – IT Manager, GfK Danmark

 

Vi har arbejdet med SmartResponse i årevis. Arbejdet med dem er ligetil, og betalingerne er altid til tiden. Det er en fornøjelse at anbefale dem!

Oula Lehtinen, Top5Credits.com